Wat is mijn verhaal?

'Reach on the beach circle'

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Mijn verhaal:

Maar toch voelde het nooit genoeg Ik streefde naar een relatie, een huis, veel vrienden, een opleiding, een vaste baan en toch voelde dit alles niet genoeg want daarnaast kampte ik met stress, trauma’s, een laag zelfbeeld, burn-out en een alcohol probleem. Mijn dagen werden zo bepaald door wat anderen mensen zeiden.
 
Ik vergeleek mezelf constant met anderen en heb nooit het gevoel gehad dat ik goed genoeg was, ik maakte me altijd zorgen over wat ik zei, deed, niet deed en was zo uitgeput heel de tijd. Mijn tour begon, behandelingen, therapieën en op persoonlijk vlak maakte ik een reeks gezonde keuze’s: Helemaal geen alcohol meer, aandacht voor mijn gezondheid, voldoende rust, vegetarisch op het menu en dagelijks sporten. Toen realiseerde ik me dat..
 
Mijn probleem was hoe ik me voelde over mezelf. De dingen waar ik naar streefde brachten mij daarom geen geluk. Eindelijk accepteerde ik wie ik was en sloot vrede met mezelf en mijn lichaam. Ik beloofde mezelf om vooruit te gaan, dit was het keerpunt, de knop ging om.
 
Ik begon mijn leven te leven in plaats van alleen maar te bestaan.
Ik realiseerde me dat ik niet wilde dat andere mensen zich ook zo waardeloos voelden als dat ik deed, dus beloofde mezelf dat ik andere mensen zou helpen hun eigen kracht te gaan ontdekken.
Ik wil dat je weet dat je genoeg bent, en dat altijd bent geweest.
Ik leerde prioriteit te geven aan mij eigen zelfzorg en zelfliefde. Ik moest leren dat ‘ja’ zeggen tegen mezelf, niet betekende dat ik ‘nee’ zei tegen iemand anders of mensen wegduwde.
 
Je verdiend het om een bewuster, zinvoller en kleurijker leven te leven.
Een kleurrijker leven begint met het zorgen voor jezelf en te weten dat je liefde verdiend.

Manouk Schipper Lifecoach Personal coach Motivator Reiziger

Eigenschappen

Avontuurlijk

Ik ga iedere uitdaging aan.

Positief

Een goede dag bestaat uit 80% positiviteit.

Energiek

Altijd vol energie en passie.

Doelgericht

Mijn leven is gericht op het behalen van mijn doelen.

Benieuwd waar ik ben?

Bekijk mijn locatie

Mijn Instafeed

Neem een kijkje

Geaccepteerde betaaldiensten:

nl_NLDutch