Sessies

Werk aan je zelf!

'Reach on the beach circle'

Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Lessen & Sessies

Hiernaast kunt u lezen over de mogelijke sessies  & lessen die ik geef en aanbiedt. Daarbij kunt u inlezen over wat ieder programma inhoudt.

Personal coaching biedt hulp wanneer je zelf even niet meer weet hoe je vooruit moet komen of wanneer je voor een bepaalde situatie wel wat handvatten kunt gebruiken.

 

Dit kan over allerlei gebieden gaan en daarin sta ik naast jou als vertrouwenspersoon en motivator zodat jij de kleurrijkste versie van jezelf kunt worden.

Soms is het fijn om een geleide mindfulness meditatie te doen. Het werkt inspirerend, het helpt om alertheid en focus te ontwikkelen en tot jouw inzichten te komen.

Simpel gezegd ben je bij mindfulness met bewuste aandacht bezig met dít moment. Aan de hand van meditatie en andere oefeningen verleg je de focus naar wat er nu gebeurt.

Je probeert automatische, afleidende gedachten en handelingen achterwege te laten. Dit kan erg goed helpen bij het bestrijden van stress-symptomen. Het is een methode voor het brein om te helpen focussen op de juiste zaken.

Het doel is vrij helder, namelijk je state of mind op zo’n manier focussen, dat je je richt op wat belangrijk is in het hier en nu.

Life coaching voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen, sterker te communiceren en het los laten van oude patronen en gewoonten. Het leert jou op een andere manier naar jezelf kijken en je leven vorm te geven zoals jij dat wilt, er wordt gekeken op welke manier jouw innerlijke systeem geactiveerd kan worden, om zo te leven vanuit jouw volste potentie.

 

Je weet voor welke energielekken je moet oppassen Je ziet welke routines je hebt die jou kunnen blokkeren. Je leert bepaalde stresssituaties herkennen, erkennen, accepteren en herpakken. We veranderen jouw leven niet, we transformeren het.

Sessies

Mijn sessies & Paketten

op afspraak

Personal Coaching
109,- Per 1 sessie a 60 minuten
  •  
Afgeprijsd
No payment method connected. Contact seller.

Geen wachtrij

Mindfulness & Meditatie
79 Per sessie a 30 minuten
  •  
No payment method connected. Contact seller.

Beperkte ruimte

Lifecoaching pakket
669,- Pakket vanaf 6 sessies
  •  
No payment method connected. Contact seller.

Leven vanuit jouw volste potentie?

We veranderen jouw leven niet, we transformeren het.

Reserveer vandaag nog!

Reserveer / informeer.

Geaccepteerde betaaldiensten:

nl_NLDutch